FAQ

Jaká je vaše otevírací doba?

Otevírací doba je momentálně omezená z důvodu vládního nařízení. Proto prosím nás nejdříve kontaktujte telefonicky pro bližší informace. 

Kde zaparkovat?

Nacházíme se v samém historickém centru Brna, kde není možné nejen parkovat, ale i pro případ vjezdu je nutné mít zvláštní povolení. Doporučujeme Vám proto využít placených parkovacích garáží u Janáčkova divadla (JD Parking), které jsou od nás vzdáleny pět minut chůze. 

Jak je to se snídaní?

Snídaně bohužel momentálně nenabízíme. 

Co znamená sdílená koupelna?

Takto označené pokoje nedisponují vlastní koupelnou, ale sdílí ji s pokoji vedlejšími. Rezervací pokoje se sdílenou koupelnou rozhodně nemusíte mít strach, že budete trávit čas čekáním na volnou sprchu. 

Potřebuji k ubytování nějaký doklad?

Ano. Check-in není možné bez platného dokladu totožnosti provést. Mějte u sebe občanský nebo pas. Totéž platí i pro děti do 18 let.

Mohu se přijít ubytovat dříve než v 15.00?

Pokud jste si rezervaci vytvořili přes naše webové stránky, můžete se přijít ubytovat už od 14.00 hodin. V ostatních případech check-in probíhá od 15.00. V některých případech je možné hosty ubytovat i dříve, záleží však na denní situaci a dřívější check-in proto není možné nárokovat. Jestliže přijedete před 15.00 a Váš pokoj nebude připraven, rádi Vám uložíme zavazadla na recepci a ubytovat se můžete kdykoliv v průběhu dne. Recepce je otevřená od 8:00 do 20:00.

Mohu se přijet ubytovat až po 22:00?

Recepce je otevřená pouze do 20:00, požadavky na pozdější ubytování řešíme individuálně. Pokud u nás máte rezervaci a víte, že se k nám do této doby nestihnete dostat, dejte nám vědět. Pokud se o Vašem zpoždění včas nedozvíme, nebude možné Vás po 20:00 ubytovat.

Kdy musím opustit pokoj?

Ve všech případech je třeba pokoj opustit do 11.00 hodin. O možných výjimkách se při příjezdu informujte na recepci.

Mohu si rezervovat kuřácký pokoj? Vyskytuje se někde v budově kuřácká místnost?

Celá naše je budova je nekuřácká kromě střešních teras a balkónů které jsou součástí některých apartmánů.